Incompany

Ben je van plan om een incompany training voor meerdere collega’s te organiseren? Of wil je als bedrijf een grote groep personeel bij laten scholen? Dan is een incompany training vaak een goede keuze. Met een incompany training bespaar je vaak kosten en krijg je echt een training op maat gemaakt.

Voordelen

Een incompany training heeft behoorlijk wat voordelen. Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen bedrijfscultuur en werkwijze en daar kan het trainingsmateriaal op worden afgestemd middels maatwerk. Zo kunnen er bijvoorbeeld branche of bedrijfsspecifieke casussen of vraagstukken behandeld worden gedurende de training. Wanneer de training op eigen locatie wordt gevolgd, scheelt dat in reistijd en reiskosten. Een incompany training of cursus is doorgaans goedkoper dan wanneer er wordt gekozen voor een training op locatie.

Wat kost een Incompany training?

Wat de kosten van een incompany training zijn, is volledig afhankelijk van de trainingsbehoefte. Is er bijvoorbeeld behoefte aan het behalen van een certificaat? Of is er de wens om met een trainingsacteur te werken. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten van een incompany training. Daarnaast spelen deze factoren ook een rol:

  • Duur van de training
  • Complexiteit van het desbetreffende onderwerp
  • Hoeveelheid deelnemers
  • Mate van persoonlijke aandacht die nodig is
  • Eigen locatie of externe locatie

Meer weten?

Neem contact op via telefoonnummer 030-2657227 of stuur een mailtje naar info@psychocare.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij gaan voor CO2 Neutraal.

Bij elke trainingsdag wordt er via Trees for all een boom geplant.