Sterk naast PTSS

Als naaste van iemand met PTSS is het vaak zwaar. Je cijfert jezelf weg en je merkt dat je zelf niet meer lekker in je vel zit. Je wilt de patronen doorbreken en weer volop in het leven staan met daarin een mooie balans tussen de zorg van je naaste en jezelf.

Inhoud

Deze workshop is speciaal voor mensen die samenleven met iemand met PTSS. Als naastbetrokkene van iemand met PTSS kun je behoorlijke fysieke en/of psychische klachten ontwikkelen omdat je jezelf vaak wegcijfert en je naaste doorgaans veel energie en aandacht van je vergt. Deze training geeft je bewustwording en inzicht in je eigen patronen en leer je hoe je deze patronen kunt doorbreken om hierna weer goed voor jezelf te zorgen. Hiernaast is er voldoende ruimte om ervaringen uit te delen met andere cursisten.

Doelstelling

Het doel van deze training is bewust te worden van patronen die jij hebt ontwikkeld in je relatie. Heb jij bijvoorbeeld meer de verantwoordelijkheid genomen voor de ander en ben jij daarmee vergeten dat jij er ook nog bent? Deze workshop staat in teken van bewustwording en het verkrijgen van handvatten om jezelf staande te houden met als doel een goede balans tussen zorg voor uzelf en uw naaste te verkrijgen.

Opzet

Interactieve training met zowel theorie als praktische tips. 

Doelgroep

De training bedoeld voor naasten van mensen met PTSS,

Deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers is 20 , minimaal 15.

Studiemateriaal

Studiemateriaal wordt verzorgd door Psychocare opleidingen.

 

Duur: 1 dag (10.00 uur – 17.00 uur)

Studiebelasting: 6 uur

Data: 1 mei 2021

Investering: € 149,00

Locatie: Houten

 

Heb je vragen?

Bel naar 030-2657227 of mail naar info@psychocare.nl.

 

Docenten: Martine Verkerk-Jongman en Marianne Noot

Ervaringsdeskundigen

                                            

Wij gaan voor CO2 Neutraal.

Bij elke trainingsdag wordt er via Trees for all een boom geplant.